Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus CROSSHAIR X670E HERO...

Osnovna plošča Asus CROSSHAIR X670E HERO (90MB1BC0-M0EAY0)

Asus
OP056
odprema čez 1-2 dni
611,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO WiFi AM5 ATX DDR5 RGB matična plošča

ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO je izjemno močna osnovna plošča. Zelo hitra povezljivost s podporo PCIe 5.0 in DDR5 in Polymo osvetljitev vam omogočijo intenzivno personalizacijo gradnje. Osnovna plošč a ponuja tudi ekskluzivne pripomočke ter overclocking kontrolo, ki omogočajo unikatno prilagajanje zmogljivosti procesorjev Ryzen 7000 serije. Definirajte svojo zgradbo AM5 z ROG Crosshair X670E Hero.

DRR5 moč
Za tiste, ki bi radi presegli hitrost DDR5 ima ROG Crosshair X670E Hero v pripravljenosti obsežen AMD EXtended Profile for Overclocking podporo EXPO. Napredni uporabniki lahko še dodatno izboljšujejo zmogljivost z obširnimi nastavitvami v UEFI.

HLAJENJE
Velikanska toplotna korita so bila strateško postavljena, da omogočijo VRM ogromno toplotnega prostora in čipom skupen prostor velike centralne plošče za razpršitev toplote. Medtem imajo mesta M.2 obširno razš iritev toplote za zagotavljanje instaliranih gonilnikov potovanja čez intenzivne PCIe transferje brez napora.

POVEZLJIVOST
Dvojni chipset dizajn plošče ROG Crosshair X670E Hero prinaša bogato pasovno širino za priključene naprave za neomejene možnosti. WiFi 6E, dvojna USB4 mesta v zadnjem I/O so dodana skupaj z zadostno količino dodatnih vrat za vse vaše naprave. Osnovna plošča je opremljena s SupremeFX audiom, ki prinaša premium, izjemen zvok z uporabo izboljšan ESS quad-DAC ojačevalec. Po drugi strani pa ima 5 PCIe 5.0 M.2 gonilnikov, ki jih lahko naložimo za neverjetno hitrost nalaganja in prenašanja.



Matična plošča ima vgrajen zvočni sistem SUPREMEFX ALC4082, ki ponuja:

  • DAC visoke ločljivosti ESS® ES9218 QUAD DAC
  • 120 dB SNR stereo predvajalni izhod
  • Snemalni vhod 113 dB SNR
  • Pozlačeni avdio priključki

SONIC STUDIO III + SONIC STUDIO VIRTUALNI MEŠALNIK + SONIC SUITE COMPANION
SONIČNI RADAR III
DTS SOUND NEVEZANO

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!