Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus PRIME B550M-A...

Osnovna plošča Asus PRIME B550M-A (90MB14I0-M0EAY0), AMD AM4, DDR4, mATX

Asus
OP317
odprema čez 1-2 dni
125,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Matične plošče serije B550 se ponašajo z robustno zasnovo moči, celovitimi hladilnimi rešitvami in inteligentnimi možnostmi uglaševanja, saj vsakodnevnim uporabnikom in graditeljem osebnih računalnikov, ki delajo sami, nudijo vrsto možnosti za nastavitev zmogljivosti s pomočjo intuitivne programske opreme in vdelane programske opreme.

Celovit nadzor je osnova serije ASUS Prime. Matična plošča Prime B550 ima prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela - kar poveča vašo produktivnost.

Serija Prime B550 je zasnovana z več vgrajenimi hladilniki in vrsto hibridnih glav ventilatorjev, ki zagotavljajo, da vaša naprava ostane hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

VRM hladilnik in termalne blazinice
 
Hladilnik VRM s spodnjo toplotno blazinico izboljša prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.
Matična plošča Prime B550 ponuja vse osnove za povečanje dnevne produktivnosti, zato bo vaš sistem pripravljen na delovanje s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa.

PCIe 4.0 M.2
(do 64 Gbps)

Dosežite hitrost z vgrajenim M.2
Reža PCIe 4.0 M.2 podpira do 22110 in nudi NVMe SSD RAID podporo za neverjetno povečanje zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID z do PCIe 4.0 pomnilniško napravo in uživajte v najhitrejših hitrostih prenosa podatkov na 3. generaciji platforme AMD Ryzen.

Izjemen zvok
Kombinirane funkcije zagotavljajo povišan zvok.
Inteligentni dizajn in vrhunska strojna oprema ustvarjata kakovost zvoka, kot ga še niste doživeli.

    

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!