Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

MS Windows Server 2022 5 User licenc DSP...

MS Windows Server 2022 5 User licenc DSP (R18-06466)

Microsoft
MS006
odprema čez 1-2 dni
249,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

MS Windows Server CAL 2022 English 1pk DSP 5 Clt User CAL (GB)

Z naraščajočim številom kibernetsko-varnostnih groženj in učinkom incidentov, ki se hitro stopnjujejo, je varnost za Microsoftove stranke prednostna naloga. Windows Server 2022 vključuje varnostne zmogljivosti, kot so strežnik z zaščitenim jedrom in varna povezljivost.
Secured-core strežnik prinaša močno zaščito pred grožnjami skupaj, da zagotovi večplastno varnost v strojni opremi, firmware in operacijskem sistemu. Uporablja modul zaupanja vredne platforme 2.0 in sistemski stražar za varno zagon sistema Windows Server in zmanjšanje tveganja zaradi ranljivosti strojne programske opreme. Secured-core strežnik vključuje tudi funkcije varnosti (VBS), ki temeljijo na virtualizaciji, kot sta Credential Guard in Hypervisor zaščitena integriteta kode (HVCI). Credential Guard zagotavlja preventivno obrambo za občutljiva sredstva, kot so poverilnice, in HVCI uporablja strojno opremo - zakoreninjena varnost, da prepreči napredno zlonamerno programsko opremo ne posega v sistem.
Zavarovana povezljivost doda dodatno plast varnosti med prevozom za napredno zaščito. Windows Server 2022 izboljša varnost povezave s hitrejšim in varnejšim šifriranim protokolom za prenos hiperteksta varnim (HTTPS) in varnostjo transportne plasti (TLS) 1.3, ki je privzeto omogočena. Stranke lahko tudi dodatno varne strežniške komunikacije z industrijski standardnim šifriranjem AES-256, ki zdaj podpira protokol strežniške blokade sporočil (SMB) in boljše kontrole.
Azure Arc strankam omogoča, da upravljajo, varujejo in upravljajo Windows Server na mestu uporabe, na robu ali v več oblakih iz ene nadzorne ravnine v storitvi Azure. Prek storitve Azure Arc lahko stranke za te strežnike preprosto uporabljajo zmogljivosti upravljanja azure, kot so Azure pravilnik, Azure Monitor in Azure Defender. Še več, nekaj preprostih klikov v skrbniškem središču za Windows lahko omogoči povezljivost s azure lokom.
Windows Server 2022 povečuje brezhiben povezljivost datotečnega strežnika na mestu uporabe na datotečni strežniki v azure. Posodobitve storitve za selitev shranjevanja omogočajo strankam selitev datotečnega strežnika iz določene shrambe za omrežni dostop (NAS) in Windows File Servers v strežnike Windows v storitvi Azure. Uporaba storitve za selitev shrambe za selitev podatkov v strežnike omogoča strankam, da ohranijo nizko zamudo in hkrati zmanjšajo odtis shrambe na mestu uporabe.

Tehnične specifikacije:

  • Opis izdelka: Microsoft Windows Server 2022 - licenca - 5 uporabniških CALS
  • Operacijski sistem: Microsoft Windows Server 2022
  • Vrsta izdelka: Dovoljenje
  • Vrsta licence: 5 uporabniških CAL-jev
  • Določanje licenčne cene: OEM
  • Jezik: Angleščina
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!