Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ohišje Sharkoon TK5M RGB

Ohišje Sharkoon TK5M RGB

SHARKOON
OH328
odprema čez 1-2 dni
79,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON TK5M RGB ATX okno gaming črno ohišje

Ohišje ATX TK5M RGB zmaguje v vseh kategorijah: zračno prepustna mrežasta sprednja plošča in štirje vnaprej nameščeni 120 mm RGB LED ventilatorji zagotavljajo dober rezultat za hlajenje strojne opreme. V/I plošča je opremljena z dvema vhodoma USB 3.0 in ima celo vrata za USB Type-C 3.2 Gen 2. Stranska plošča iz kaljenega stekla omogoča globok vpogled v notranjost ohišja, ki jo lahko živo osvetlite s pomočjo 4 -port RGB krmilnik s 14 izbirnimi načini osvetlitve.

Res kul
TK5M RGB je že vnaprej nameščen in ima dobro hlajenje: trije 120 mm RGB LED ventilatorji so nameščeni na sprednji strani ohišja in še en na zadnji strani ohišja. Če želite dodatno optimizirati rezultat hlajenja, lahko pod zgornjo ploščo namestite še dva 120 mm ventilatorja ali dva 140 mm ventilatorja. Na sprednji strani ohišja je filter za prah magnetno pritrjen, medtem ko je okvir vstavljen v režo. Oba dela je zato mogoče enostavno odstraniti in ponovno pritrditi.

Narejen za predstavitev
Stranska plošča TK5M RGB je izdelana iz kaljenega stekla in omogoča optimalno predstavitev vgrajene strojne opreme, napajalni tunel pa nudi prostorsko varčno lokacijo za napajalno enoto. Za stalno urejen videz lahko kable napeljete izven vidnega polja s pomočjo kabelskih prehodov.

Prostoren, kljub kompaktni velikosti
Kljub kompaktni velikosti je mogoče v TK5M RGB vgraditi tudi visoko zmogljive komponente: grafične kartice so lahko dolge do 31 cm, CPU hladilniki do 15,7 cm visoki in napajalne enote dolge do 17,5 cm.

Hitre povezave
Na V/I plošči ima TK5M RGB dva vrata USB 3.0 in vrata Type-C s specifikacijo USB 3.2 Gen 2. S hitrostjo do 10 gigabitov na sekundo vrata Type-C ponujajo hiter prenos podatkov, kadar koli je to potrebno.

Poskrbljeno za shranjevanje podatkov
Poleg dovolj prostora za komponente je dovolj prostora tudi za pogone za shranjevanje podatkov: 2,5-palčni pogon je mogoče namestiti v ohišje HDD/SSD, drugega pa lahko pritrdite nanj. Druga možnost je, da namestite dva 3, 5-palčna trda diska v in na kletki HDD/SSD. Še vedno je prostora za dva 2,5-palčna pogona pred pladnjem matične plošče, 2,5-palčni pogon pa je mogoče namestiti tudi na vrh napajalnega tunela.

 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!