Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ohišje Sharkoon TG7M RGB

Ohišje Sharkoon TG7M RGB

SHARKOON
OH264
odprema čez 1-2 dni
122,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON TG7M RGB ATX okno gaming črno ohišje

TG7M RGB je pravo vsestransko ohišje, ki izpolnjuje skoraj vse zahteve: za zagotavljanje najboljše možne zmogljivosti hlajenja ima ohišje štiri vnaprej nameščene 120 mm RGB PWM ventilatorje in možnost namestitve radiatorja do dolžine 360 mm. To lahko postavite za mrežno sprednjo ploščo ali pod zgornjo ploščo. Obstaja tudi možnost vertikalne namestitve grafičnih kartic z dodatnim kompletom in povezovanja naprav prek vrat USB Type-C.

Neverjetne možnosti hlajenja
Štirje PWM ventilatorji z RGB učinki in velikostjo 120 mm so že vnaprej nameščeni. Pod zgornjo ploščo so lahko nameščeni še trije 120 mm ventilatorji ali pa dva 140 mm ventilatorja.

Videz elegance
S svojimi klasično oblikovanimi konturami bo TG7M vedno lepo oblikovan. Mrežasta sprednja plošča je na levi in desni uokvirjena s kovinsko obrobo, ki daje ohišju eleganten zaključek. Ker so vijaki za stransko ploš čo iz kaljenega stekla nameščeni na zadnji strani ohišja, lahko TG7M RGB ustvari še posebej brezhiben videz.

Dodatno hlajenje
Poleg ventilatorjev je pod zgornjo ploščo ali za mrežasto sprednjo ploščo mogoče namestiti radiator dolžine do 360 mm, ki zagotavlja zadostno vodno hlajenje. Glede na velikost matične plošče in višino RAM-a so lahko radiator in ventilatorji pod zgornjo ploščo višine od 5 cm do 20 cm.

Ogromna količina prostora za strojno opremo.
Prostorna notranjost TG7M RGB ponuja veliko prostora za velike komponente. Napajalno enoto z dolžino do 22 cm lahko enostavno namestite na spodnjo ploščo na zadnji strani ohišja. Na voljo je tudi prostor za grafično kartico do 38 cm. To je mogoče namestiti tudi navpično s pomočjo izbirnega kompleta za vertikalno grafično kartico.

Veliko vidnega
Zahvaljujoč oknu v spodnjem levem delu ohišja bo napajalna enota ostala vidna. Poleg tega celotna stranska plošča iz kaljenega stekla ponuja širok pogled na notranjost ohišja. Predvsem pa bodo na svoj račun prišle RGB osvetljene komponente.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!