Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nosilec namizni za monitor AOC AS110D0, 12-27"

Nosilec namizni za monitor AOC AS110D0, 12-27"

AOC
AC329
odprema čez 1-2 dni
69,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Za uporabnike, ki si želijo maksimalno prilagodljivost in popolnoma ergonomske delovne prostore, je AOC razvil enojne in dvojne nosilne roke za monitorje. Oba tipa omogočata natančno prilagoditev položaja monitorjev in s tem odpirata nove možnosti sodelovanja. Roke za monitorje so opremljene s snemljivimi pokrovi, tako da se lahko kabli napeljejo znotraj roke, s čimer se še dodatno zmanjša nered.


Enojna nosilna roka AOC AS110D0 omogoča montažo na mizo in podpira monitorje velikosti do 27". S pomočjo treh ločenih spojev je ta naprava izjemno prilagodljiva. Višino zaslona lahko nastavite v razponu do 320 mm, tako da uporabniki lahko uporabljajo monitor tudi v stoječem položaju. Roka podpira širok razpon nagiba (-45°/+60°), območje vrtenja -90°/+90° in območje 360° na točki vrtenja, kar omogoča postavitev monitorja v pokončni in ležeči način ali katerikoli položaj vmes.


AOC prilagodljive nosilne roke za monitorje lahko služijo različnim namenom. Urednik revije ali časopisa, bi na primer želel zavrteti monitor v pokončni način, da bi natančno videl, kako bo besedilo izgledalo v tiskani verziji. Prav tako bodo preprosto preklapljanje med tema dvema načinoma cenili tudi programerji.


Za izboljšano ergonomijo in boljšo držo uporabnikov, se AOC nosilne roke zaradi vgrajenih plinskih vzmeti lahko brez napora nastavi v katerikoli mogoč položaj, tako da je monitor vedno v višini oči. V skupnem delovnem okolju lahko vsak uporabnik preprosto prilagodi globino, višino ali nagib monitorja svojim individualnim željam. So tudi odličen pripomoček za sodelovanje, saj lahko uporabniki zasukajo monitor tako, da tudi sosednji sodelavci vidijo vsebino na zaslonu.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!