Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

LEGO 2K Drive (ciab) (Nintendo Switch)

LEGO 2K Drive (ciab) (Nintendo Switch)

2K Games
NSW336
odprema čez 1-2 dni
59,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Dobrodošli v Bricklandiji, kjer vas čaka obsežna odprta pustolovščina z vozili LEGO. Dirkajte kjerkoli, igrajte s komerkoli, gradite svoje sanjske vožnje in premagajte množico divjih tekmovalcev za prestižno nagrado Sky Trophy!

V igri LEGO 2K Drive lahko s svojim izjemnim vozilom, ki se preoblikuje, brez težav vozite po razburljivih dirkališčih, terenskih površinah in odprtih vodah.

Raziščite prostrani svet Bricklandie, pokažite svoje vozniške spretnosti in gradite vozila iz kocke v kocko!

Ključne lastnosti:
ULTIMATIVNA LEGO VOZNIŠKA IZKUŠNJA
Usedite se za volan in se pripravite na tone raziskovanja odprtega sveta in razburljivih dirk! Spustite se v razburljiv način zgodbe, skočite na posamezno dirko ali turnirje serije pokalov ter se sprostite v nenavadnih mini igrah. Osvojite umetnost driftanja, pospeševanja in uporabe dodatkov, da premagate nasprotnike!

DIRKA ZA NEBO TROFEJA
Način zgodbe spremlja vašo pot od dirkača začetnika do slavnega prvaka, ko se pomerite z vrsto karizmatičnih tekmecev. Z vsako zmago se boste povzpeli na višjo raven in se pomerili z zloglasnim Shadow Z.

RAZISKOVANJE ODPRTEGA SVETA
Obsežen in živahen svet Bricklandije lahko raziskujete po lastni presoji, poln pisanih likov in norčavih nalog. Na pločniku Turbo Acres se pomaknite mimo bujnih polj, se podajte na teren v puščave okrožja Big Butte, križarite po slikovitih vodnih poteh doline Prospecto in še veliko več.

SPROSTITE SVOJO USTVARJALNOST
Gradnja vozil v garaži je tako preprosta kot sestavljanje opek. Ustvarite nove avtomobile in plovila iz nič, spremenite katero koli vozilo iz svoje zbirke ali se sprostite z vodenimi gradnjami, nato pa svojo stvaritev odpeljite na vožnjo in jo delite s svetom!

IGRAJTE SKUPAJ DOMA IN PREK SPLETA
Sprehodite se po Bricklandiji v lokalnem razdeljenem zaslonu za dva igralca ali se pridružite svojim prijateljem voznikom z do šestimi igralci v spletu!

*Za dostop do spletnega večigralstva je potrebna članarina Nintendo Switch Online (naprodaj ločeno).
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!