Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

FIFA 23 - Legacy Edition (Nintendo Switch)

FIFA 23 - Legacy Edition (Nintendo Switch)

Electronic Arts
NSW202
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDVDobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Datum izida: 30.09.2022

EA SPORTS™ FIFA 23 Legacy Edition vsebuje najnovejše postave, klube in drese nekaterih najboljših lig na svetu. Prav tako vsebuje najboljše ženske ekipe na svetu in nekaj najbolj slovitih štadionov, vključno z najnovejšimi. FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšano televizijsko vzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch in nudijo igranje iz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.


Igranje

FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšano televizijsko vzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch in nudijo igranje iz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.

Ženski nogomet

Prvič doslej lahko igrate kot ženske ekipe, vključno z novo žensko superligo Barclays in žensko ligo France D1 Arkema.

Novi štadioni

FIFA 23 Legacy Edition za Switch vsebuje nove štadione z vsega sveta, vključno z novimi ženskimi štadioni, kot je Manchester City Academy.

Predstavitev

Nova vizualna identiteta s prenovljenim vmesnikom in komentarjem.

Načini

Hitra tekma, kariera, turnirji, ženski mednarodni pokal, urjenje v veščini, spletne sezone, prijateljske tekme, lokalne sezone.

Načini za Ultimate Team*

Naloge za menedžerja, sezone za enega igralca in spletno igranje, turnirji, spletni nabor, spletne posamične tekme, izziv pri izdelavi ekipe, FUT Heroes, ICONS.

FIFA povsod

To Fifo lahko igrate s Switchem v posteljici ali roki oziroma na mizi lokalno s prijatelji, pri čemer je mogoče igranje sezon. Igra podpira vodoravno držanje Joy-Conov in Pro Controller!

*Živa vsebina za FUT v FIFA 23 Legacy Edition za Switch se bo razlikovala od žive vsebine za FUT v Fifi 23 za PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC skozi Origin in Steam ter Stadio.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!