Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Napajalnik Be Quiet! 500W System Power 9...

Napajalnik Be Quiet! 500W System Power 9 (BN301) 80Plus Bronze, ATX, modularni

BE QUIET!
NA204
odprema čez 1-2 dni
73,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
BE QUIET! System Power 9 500W CM je opremljen s 120-milimetrskim ventilatorjem. Omogoča vam delovanje pri nizkem hrupu. Zagotavlja stabilno in zanesljivo moč za CPU in GPU. Opremljen je z dvema neodvisnima 12V tirnicami in podpira več grafičnih kartic z dvema PCI express priključkoma za sisteme z več GPU.
PSU je opremljen s pretvorbo med DC in DC za natančno regulacijo napetosti, tudi v težkih navzkrižnih obremenitvah. To zagotavlja zanesljivo delovanje in omogoča pripravo nove generacije procesorjev in grafičnih kartic.
System Power 9 500W CM je na voljo s kakovostnimi črnimi kabli s črnimi rokavi, ki dodajo pridih razreda v kateri koli računalniški sistem. Zahvaljujoč pol modularnemu upravljanju kablov ni nepotrebnih kablov.
Vrhunska komponenta zaščita s celotnim naborom varnostnih funkcij, vključno z OCP, OVP, OPP, OTP UVP in SCP, zagotavljajo varno delovanje.
Certifikat 80 PLUS Bronze je prepričljiv dokaz učinkovitega delovanja PSU.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!