Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

PC PCplus E-Office (144231) i3-10100 8GB 256GB...

PC PCplus E-Office (144231) i3-10100 8GB 256GB NVMe SSD Windows 11 Pro Office Home & Bus

PCplus
PC310
odprema čez 1-2 dni
672,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PCplus e-office namizni računalnik je narejen za domačo in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je CE certificiran s strani Slovenskega inštituta za kakovost. Kot dokaz učinkovitega delovanja nižje porabe električne energije nosi tudi mednarodni znak 80 Plus Bronze. Osebni računalnik PCplus e-office z i3-10100 procesorjem je namenjen za zahtevnejšo poslovno pisarniško uporabo ali uporabo doma.

Osrednji del je Intel Core i3-10100 procesor. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 8 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vgrajen je 256 GB SSD za bliskovit zagon sistema in pisarniških programov. Celotni paket zaključuje privlačno, kakovostno in kompaktno ohišje.

PCplus računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natančnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku "Prenosi".

Poleg računalnika dobite tudi Office Home & Business

V paketu dobite licenco za nov ali obstoječi računalnik, v slovenskem jeziku ( MAC v angleščini ), namenjena poslovni in domači rabi. Vsebuje Word, Excel, PowerPoint in Outlook.

Možnost prenosa licence (max. 1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID).
Omogoča namestitev na eni napravi.

                                                                                 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!