Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Pametna vtičnica za hišno krmiljenje TP-Link...

Pametna vtičnica za hišno krmiljenje TP-Link Tapo P110

TP-Link
ET171
odprema čez 1-2 dni
16,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK Tapo P110 Mini Smart brezžična vtičnica je superiorna rešitev za male aparate. Omogoča vam daljinski nadzor od koder koli. Povezane naprave takoj vklopite / izklopite prek aplikacije Tapo, kjer koli že ste. Vtičnica je zasnovana, da vam olajša življenje in pomaga odpraviti morebitne nevarnosti.

Funkcije urnika in časovnika omogočajo ustvarjanje tedenskih urnikov in odštevalnih načrtov. Vsa vaša povezana elektronika bo samodejno delovala ob vašem prednastavljenem času, tako bo vaše življenje postalo pametno, priročno in varčno. Nudi vam tudi način Away, funkcijo, ki inteligentno simulira, da ste doma s tem, ko vklopi in izklopi priključeno napravo (kot je svetilka). Nepridipravi imajo tako občutek, da hiša ni prazna, ko ste vi na počitnicah.

Glasovni nadzor
Tapo P110 vtičnica je združljiva z Google Assistant in Amazon Alexa.

Mogočne lastnosti in kompaktna velikost
Tapo P110 vtičnica je kompaktne velikosti, tako da ostanejo sosednje vtičnice nezasedene, zaradi česar je primeren za vsakodnevno uporabo.

Enostavna, uporabniku prijazna namestitev in uporaba. Na pametno napravo si namestite aplikacijo, vključite P110 vtičnico v stensko električno vtičnico in sledite navodilom.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!