Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžični router Asus ZenWiFi XD4...

Brezžični router Asus ZenWiFi XD4 (90IG05N0-MO3R60) WiFi AX1800 Mesh 1x

Asus
WFR138
odprema čez 1-2 dni
78,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS ZenWiFi AX Mini XD4 (1-pack) AX1800 Dual Band WiFi 6 Whole-Home Mesh Wi-Fi sistem

AX1800 Mesh WiFi 6 sistem za celoten dom - pokritost do 200 kvadratnih metrov / 2+ sob, enostavna nastavitev, doživljenjska brezplačna varnost omrežja in starševski nadzor

  • BanishWiFi Dead Zone - Mesh WiFi sistem z edinstveno postavitvijo antene zagotavlja močan WiFi v vsak kotiček vašega doma in zagotavlja skupno brezžično hitrost 1800 Mbps.
  • Nadzor brez težav - nastavitev v 3 korakih in enostavno upravljanje z aplikacijo ASUS Router
  • Vedno posodobljena zaščita - doživljenjska brezplačna varnost v oblaku, ki jo poganja Trend Micro, zagotavlja zaščito vaše zasebnosti v povezanih napravah.
  • Starševski nadzor - Filter URL-jev in razporejanje vam omogočata, da svojo družino zaščitite pred neprimerno vsebino in nezdravim vedenjem pri uporabi interneta.
  • Podprt AiMesh - Povežite ZenWiFi z usmerjevalniki, združljivimi z AiMesh, da ustvarite zmogljiv in prilagodljiv sistem WiFi za celoten dom
  • Razširljivi usmerjevalnik: razširite ali nadgradite svoj WiFi. Kombinirajte kateri koli usmerjevalnik AiMesh za brezhiben WiFi

Tehnologija AiMesh
Enostavna nastavitev. Prilagodljivo upravljanje.
Tudi če niste strokovnjak, lahko hitro nastavite tehnologijo AiMesh, bolj izkušeni uporabniki pa bodo cenili celovite napredne omrežne funkcije.

Pameten videz za pametne domove
ZenWiFi AX Mini odlično deluje s storitvami pametnega doma ? vključno z Alexa in IFTTT - na voljo je v barvi črni ali beli, da se prilega vaši opremi.

Naj bo internet varnejši za vse
AiProtection Classic s starševskim nadzorom je doživljenjsko brezplačen. Omogoča vam popolno brezskrbnost. Prek mobilne aplikacije lahko spremljate vse, kar se dogaja v vašem omrežju.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!