Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžična mrežna kartica PCI-Ex TP-Link Archer...

Brezžična mrežna kartica PCI-Ex TP-Link Archer TX50E, AX3000, dual-band

TP-Link
ETA194
odprema čez 1-2 dni
34,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK Archer TX50E AX3000 Wi-Fi 5 Bluetooth 5.0 omogoča boljšo zmogljivost za visoke zahteve.
Najnovejši standard Wi-Fi, (Wi-Fi 6) zagotavlja izjemno hitrost, izjemno nizke latencije, in neprekinjeno povezljivost tako, da lahko uživate v hitrejših prenosih in gladkejšem pretakanju. Archer TX50 ponuja tudi:

  • Neprimerljiva hitrost Wi-Fi 6 do 2402 Mbps (5GHz) + 574 Mbps (2,4 GHz)
  • 75% nižja latenca zagotavlja izjemno odzivno igranje, nemotene video klepete in brezhibno pretakanje v živo
  • zanesljive povezave prinašajo hitrejši in jasnejši Wi-Fi, da v celoti omogoči večji potencial vašega usmerjevalnika Wi-Fi 6
  • širša pokritost signalov vam omogoča boljšo povezavo preko Wi-Fi v večjih delih vašega doma z dvema zunanjima antenama visoke porabe, ki zagotavljata večjo stabilnost.
  • najnovejša tehnologija Bluetooth 5.0 dosega 2x hitrejšo hitrost in 4x širšo pokritost kot Bluetooth 4.2
  • najnovejša in izboljšana varnost WPA3 zagotavlja izboljšano zaščito pri varnosti osebnih gesel
  • izboljšan specializiran hladilnik z pozlačenimi deli je izdelan za zanesljivost tudi v vročih okoljih

Visoka zmogljivost za visoke zahteve
Najnovejši standard Wi-Fi 6, zagotavlja izjemno hitrost, izjemno nizke latence in neprekinjeno povezavo, ter omogoča bolj gladko pretakanje in nemoteno igranje iger. ****

Globoko se potopite v VR
S pasovno širino 1024-QAM in 160 MHz je Wi-Fi 6 bolj zmogljiv kot navadni standardi Wi-Fi in potrebuje visoke hitrosti pri bolj zahtevnih aplikacijah, kot je npr. VR. (*1)   Wi-Fi 6 ponuja 3x hitrejše hitrosti kot Wi-Fi 5. (*2)

Nič več nepotrebnih zaostajanj
Revolucionarni OFDMA (Orthogonal frequency-division multiple access) zmanjšuje zaostajanje do 75% in tako zagotavlja izjemno odzivno igranje, neprekinjene video klepete in brezhibno pretakanje v živo.*

 

High-Gain antene za širšo pokritost
Dve zmogljivi anteni z visokim izkoristkom signala močno razširita obstoječo pokritost Wi-Fi, poleg pa ponujata hitro in gladko spletno izkušnjo že od daleč.



Povežite se in uživajte prek najnovejše povezave Bluetooth 5.0
Najnovejša tehnologija Bluetooth 5.0 dosega do 2x  hitrejšo hitrost in do 4x širšo pokritje od Bluetooth 4.2, pri čemer se odlično uskladi s krmilniki za igre, slušalkami, tipkovnicami in drugimi napravami Bluetooth.***



Cutting-Edge zaščita
WPA3, najnovejši omrežni varnostni standard, omogoča varnejše in individualizirano šifriranje varnosti osebnega gesla, ščiti vaše omrežje pred   brezžičnim prestrezanjem podatkov in zagotavlja, da je brezžična povezava popolnoma varna med brskanjem in nakupovanjem v spletu.**



Več naprav, manj zastojev

OFDMA ustvari ločene segmente kanalov, da naprave komunicirajo, medtem ko MU-MIMO omogoča več strankam istočasno sprejemanje podatkov. Kombinacija teh tehnologij zagotavlja, da bo vaš računalnik hkrati močan, učinkovit in brez zakasnitvene brezžične povezave z vsemi drugimi napravami. (*1)

 
                                       802.11ac/ brez OFDMA                                                                                                      802.11ax/ OFDMA

Natančne podrobnosti naredijo popolno celoto
Prilagojen hladilnik izboljša stabilnost povezave z učinkovitim odvajanjem toplotne energije. Poleg tega pozlačenost na vsakem kontraktorju preprečuje oksidacijo. Pozornost na vsako podrobnost zagotavlja, da je vaš adapter oblikovan za vrhunske zmogljivosti.

 

****Najvišje stopnje brezžičnega signala so fizične stopnje, ki izhajajo iz specifikacij IEEE Standard 802.11. Dejanska brezžična prepustnost podatkov in brezžično pokritje ter število povezanih naprav niso zajamčeni in bodo odvisni od pogojev v omrežju, omejitev AP in okoljskih dejavnikov, vključno z gradbenimi materiali, ovirami, količino in gostoto prometa ter lokacijo AP.
(*1)Uporaba Wi-Fi 6 (802.11ax) in funkcij, vključno z OFDMA, MU-MIMO, HT160 in 1024-QAM, zahtevajo, da AP-ji podpirajo tudi ustrezne funkcije.
(*2)802.11ax 2x2 160 MHz omogoča največjo teoretično hitrost podatkov 2402 Mbps, 3 ? hitrejšo od standardne 802.11ac 2x2 80 MHz (867 Mbps) in skoraj 6x hitrejšo od osnovne Wi-Fi 1x1ac (433 Mbps), kot je zapisano v standardnih specifikacijah brezžičnega interneta IEEE 802.11 in zahtevajo uporabo podobno konfiguriranih usmerjevalnikov brezžičnega omrežja 802.11ax.
* Do 75% nižja latenca? temelji na Intel-jevih simulacijskih podatkih 802.11ax z in brez OFDMA z uporabo 9 odjemalcev. Povprečna latenca brez OFDM je 36 ms, povprečna latenca OFDMA pa se zmanjša na 7,6 ms. Izboljšanje zamude zahteva, da AP in vse stranke podpirajo OFDMA
***V različici Bluetooth Core Specification 5.0 je predstavljenih več novih funkcij, vključno z 2 ? večjo hitrostjo in 4 ? širšo pokritostjo v primerjavi z Bluetooth 4.2.
**Uporaba WPA3TM zahteva, da AP podpirajo tudi ustrezno funkcijo

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!