Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Switch Ubiquiti UniFi USW-24-POE

Switch Ubiquiti UniFi USW-24-POE

UBIQUITI
ETA114
odprema čez 1-2 dni
503,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PoE-stikalo z upravljanjem s (16) 802.3at PoE + pristanišči, (8) Gigabit Ethernet vrata in (2) vrata SFP. Zmogljiva druga generacija preklopa UniFi.

USW-24-POE je nastavljiv Gigabit Layer 2 stikalo z štiriindvajsetimi gigabitnimi priključki Ethernet, vključno s šestnajstimi samodejno zaznavnimi 802.3at PoE + pristanišči in dvema SFP vrata. Omogoča povezave Gigabit PoE do naprav Ethernet RJ45 in možnosti povezovanja z gigabitnimi vlakni do vašega podjetniškega omrežja. USW-24-POE odlikuje 1,3-palčni LCM za zagotavljanje informacij o stanju. Z globino 7,9 "je kompaktno brez ventilatorja enostavno vgraditi v omaro SOHO.

USW-24-POE, ki ga upravlja in konfigurira omrežni krmilnik UniFi s podporo za mobilne aplikacije UniFi, ponuja obsežen nabor naprednih protokolov in funkcij preklapljanja nivoja 2, vključno z načinom delovanja (preklapljanje, zrcaljenje ali agregat) na vrata. UniFi omrežni krmilnik in mobilna aplikacija omogočata skrbnikom, da konfigurirajo in nadzirajo praktično vse funkcije stikal v grafičnem uporabniškem vmesniku od kjer koli.

Lastnosti:

(24) Gigabitna eternetna vrata, vključno s (16) 802,3at PoE +
(2) 1G SFP vrata
1.3 "dotik LCM
Upravlja UniFi Controller
120W napajalnik

Spletna stran proizvajalca: https://store.ui.com/collections/unifi-network-routing-switching/products/usw-24-poe

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!