Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Switch TP-Link LiteWave LS108G, 8port...

Switch TP-Link LiteWave LS108G, 8port 10/100/1000Mbps

TP-Link
ETA618
odprema čez 1-2 dni
22,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK LS108G je 8-portno Gigabit namizno stikalo (switch). TP-LINK LiteWave serija unmanaged stikal omogoča preprost in cenovno ugoden način za razširitev ožičenega omrežja. So enostavni za uporabo in zanesljivi. S temi plug-and-play stikali lahko takoj razširite svoje omrežne povezave na več naprav. Ker vsa vrata podpirajo samodejni MDI / MDIX, vam ni treba skrbeti za vrsto kabla, ki ga želite uporabiti.

Serija LiteWave podpira tudi energetsko učinkovito tehnologijo, ki vam pomaga prihraniti energijo in denar. Poraba energije se samodejno prilagodi glede na stanje povezave in dolžino kabla, kar vam omogoča, da razširite svoje omrežje in hkrati zmanjšate svoj ogljični odtis. Varujete planet in znižajte račune za energijo - zmagovalna kombinacija!

Notranje komponente LS108G so zaščitene s kakovostnim kovinskim ohišjem, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka.

LS108G je popolnoma združljiv z omrežnimi napravami, kot so računalniki, tiskalniki, spletne kamere, IPTV. Ima široko paleto aplikativnih scenarijev in je primeren za mreženje v šolskih domovih, nadzor, za domačo uporabo in za mala podjetja.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!