Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžični ojačevalec signala TP-Link RE365,...

Brezžični ojačevalec signala TP-Link RE365, Dual-Band, AC1200

TP-Link
ETA407
odprema čez 1-2 dni
54,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Ojačevalec signala TP-LINK RE365 je narejen, da podaljša in izboljša domet vašega brezžičnega omrežja in odstranitev mrtvih točk. Z Dual Band delovanjem na frekvencah 2,4GHz in 5GHz, hitrostmi do 1167 Mbps, dvema zunanjima antenama, majhno velikostjo in inteligentnim indikatorjem, ki pomaga najti optimalno lokacijo podaljševanje omrežja nikoli ni bilo lažje. Z Etherent priključkom omogoča spremembo ožičene naprave v brezžično. Da ne izgubite stenske vtičnice je dodan še izhod vtičnice.

Najnovejši 802.11AC Wi-Fi standard je do 3x hitrejši 802.11 n hitrosti. RE365 ponuja visoke hitrosti do 1,2 Gbps, kar zadostuje za zanesljivo pretakanje HD video vsebin, igranje iger in prenos večjih datotek. Dual Band delovanje vam omogoča, da ločite od hitrosti odvisne naloge, kot sta igranje iger ali pretakanje videa od nezahtevnega brskanja. Tako za zahtevne naloge uporabljate hitro 5 GHz frekvenco, za manj zahtevne pa 2,4 GHz.

Enostavna namestitev in hitra postavitev!
RE360 deluje z vsemi običajnimi brezžičnimi usmerjevalniki. Za postavitev ojačevalca lahko uporabite lahko tudi brezplačno Tether aplikacijo s katerokoli Android in iOS napravo v nekaj minutah.

Hitra postavitev z inteligentnim indikatorjem signala.
Če sveti modra lučka je povezava dobra, rdeča lučka pomeni, da je ojačevalec predaleč.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!