Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Monitor Dell 27"/68cm S2722DC, 2xHDMI/DP,...

Monitor Dell 27"/68cm S2722DC, 2xHDMI/DP, 2560x1440, 1.000:1, 350 cd/m2, 4ms

Dell
MON670
odprema čez 1-2 dni
293,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

DELL S2722DC 68,58cm (27") 2K QHD IPS LED LCD USB-C monitor

Dopolnite vaš prostor
Čudovita namestitev: prinesite moderno eleganco v vsak prostor z novim čudovitim Platinum Silver finišem in tekturo zadnjega dela, ki daje vašemu monitorju unikaten videz. Poleg tega pa visoka funkcionalnost sreča odličen stil s tristranim ultra-tankim okvirjem, ki vam omogoča gledanje z manj distrakcijami na 27" zaslonu.

Izjemen zaslon: izkusite 1,77-krat več podrobnosti kot na FHD z briljantno čistostjo in vibrantnimi barvami v QHD (2560 x 1440) ločljivosti. IPS tehnologija skupaj s 99% sRGB pokritostjo barv prinaša č udovite barve tudi pod širokem vidnem kotu.

Udobje na prvem mestu: nemestite višino na stojalu, naklon, zasuk in pivot, za največje udobje med vašim delom ali gledanjem filmov.

Čudovite vgrajene lastnosti
Vsestranska povezljivost: enostavno polnite ali povežite vaš prenosni računalnik z USB-C povezavo in 65 W napajanjem. Ta rešitev enojnega kabla zmanjša nesnago kablov in napaja, prenaša filme, glasbo ali podatke - istočasno.

Popolni vhodi: ponjenje in povezovanje vaše naprave za shranjevanje, mobilnih telefonov ali drugih vmesnih naprav je pravkar postalo bolj enostavno z priročno nameščenim, hitro-dostopnimi USB 3.2 Gen 1 Tip-A vrati.

Privlačen avdio: začutite pulzirajoče bitje z vgrajenimi dvojnimi zvočniki 3 W.

Brezhibno preklapljanje: vgrajena dvojna HDMI vrata vam dovoljujejo, da so vaše naprave vedno priključene in lahko z lahkoto preklapljate med prenašanjem posnetkov in igranjem konzolnih iger.

Imejte vse pod nadzorom: ostanite organizirani med aplikacijami, e-pošto in upravljanjem oken na enem ekranu z uporabo Dell EasyArrange.

                                                                   

Izjemna kvaliteta, moderno udobje
Uživanje v igranju: izkušnja gladke slike z AMD FreeSync tehnologijo in 75Hz hitrostjo osveževanja.

Prijazen za oči: TUV-certificiran monitor ima zaščito proti utripanju z ComfortView, ki zmanjša škodljive emisije modre luči. Narejen, da optimizira udobje oči tudi ob daljšem gledanju - kot filmski maraton.

                                                           

Misel na zeleno: za danes in jutri
Zmanjševanje odpadkov: zmanjšali smo vpliv proizvodnje na okolje z monitorjem, ki vsebuje vsaj 25% reciklirane plastike in pošlja brez stiropora, vse v paketu narejenem iz vsaj 75% recikliranega kartona.

Varčevanje z energijo: prihranite energijo s PowerNap novo lastnostjo, ki zatemni ali da vaš monitor v spanje, ko ni v uporabi.

Napredna trajnost: Dell Tehnologies se zavezujejo za zmanjšanje vpliva na okolje preko celotnega življenjskega cikla produkta.

                                                         

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!