Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Monitor IIYAMA 34"/86,7cm VA3456-MHDJ,...

Monitor IIYAMA 34"/86,7cm VA3456-MHDJ, 2xHDMI/DP, 3440x1440, 1.000:1, 350 cd/m2, 4ms, 2x3W zvočniki

Viewsonic
MON347
odprema čez 1-2 dni
406,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ViewSonic VA3456-MHDJ je 34-palčni monitor (86,36 cm) z ločljivostjo WQHD 3440 x 1440, razmerjem stranic 21:9 in SuperClear IPS panelom. Ločljivost je 2,4-krat višja od standardne Full HD, s tehnologijo SuperClear IPS monitor zagotavlja enako kakovost slike, ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani. Razmerje stranic 21:9 in okvir brez robov zagotavljajo dodaten prostor na zaslonu, tako da lahko uporabniki prikažejo več vsebin, aplikacij ali dokumententov drug ob drugem hkrati. Poleg tega pa je zaslon nastavljiv po višini in ima vrtljivo stojalo.

ViewSonic ViewClear IPS

Uživajte v živih barvah z enakomerno stopnjo svetlosti, ne glede na kot gledanja. S tehnologijo panela SuperClear IPS ta monitor zagotavlja enako kakovost slike, ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani.

Podpora HDR10

Monitor VA3456-MHDJ je združljiv z industrijskim standardom HDR10, zato so barve, svetlost in kontrast bolj jasni in presegajo zmogljivosti običajnih monitorjev.

Prilagodljiva delovna postaja

Monitor vključuje ergonomsko stojalo, ki vam omogoča enostavno nagibanje, obračanje monitorja in nastavitev višine v idealen položaj, tako da se dobro prilega, ne glede na to, ali ga uporabljate sami ali med skupinsko razpravo.

Odlična avdiovizualna izkušnja

Ta monitor je integriran z dvojnimi 3-vatnimi stereo zvočniki. V kombinaciji z neverjetno zmogljivostjo zaslona zagotavlja popolno izkušnjo.

Nizka poraba energije

Ta zaslon je bil zasnovan z mislijo na energetsko učinkovitost in vključuje eko način, ki porabi manj energije in ima posledično manjši ogljični odtis in nižje splošne stroške v pisarni.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!