Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Miška Logitech G402 Hyperion Fury (910-004067),...

Miška Logitech G402 Hyperion Fury (910-004067), črna, USB

Logitech
MI200
odprema čez 1-2 dni
54,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Logitech žična igralna miška G402 Hyperion Fury je ultra hitra miška, ki je namenjena prvoosebnim strelskim igram. Opremljena je s senzorskima tehnologijama...

Logitech žična miška Hyperion Fury je ultra hitra miška, ki je namenjena prvoosebnim strelskim igram. Ponaša se z 1 milisekundo hitrostjo pošiljanja, s čimer zagotavlja, da bodo vsi vaši ukazi izvedeni v najkrajšem času.


Opremljena je z Logitechovima senzorskima tehnologijama Fusion Engine in Delta Zero. Fusion Engine tehnologija, omogoča zanesljivo in natančno sledenje hitrostim 12 m/s, saj jo poganja 32-bitni pridruženi procesor ARM. V kombinaciji z Delta Zero tehnologijo, merilnikom pospeška in žiroskopom, poskrbi, da je miška sposobna slediti tako hitro, kakor hitro jo uporabnik lahko premika. Hitremu premikanju pripomorejo tudi lahki materiali in drsniki z nizkim trenjem, ki ponujajo največjo mero udobja.


Delta Zero tehnologija pa poskrbi za neprekosljivo natančnost. Dostopate lahko do štirih DPI nastavitev, ki bodo omogočale prestavljanje do piksla natančno, z uporabo Logitechove programske opreme, pa lahko naložite tudi peto DPI nastavitev ter taklo izkušnjo igranja prilagodite svojim željam. S prestavljanjem teh nastavitev, je miška sposobna preskočiti med 4000 DPI in 240 DPI, s tem pa vam zagotavlja prilagodljivost za uspeh.


Igralna miška Hyperion Fury ima 8 programabilnih gumbov, ki jim je skupaj z Logitechovo programsko opremo enostavno dodeljevati katerokoli funkcijo – od kompleksne, do povsem enostavne z enim samim stiskom. Za zagotavljanje najvišje hitrosti in dostopnosti, pa vašo konfiguracijo lahko shranite na privzeti pomnilnik.

 


    1ms osveževanje
    Ergonomično oblikovana miška in gumbi
    Izjemna odzivnost
    Delta Zero™  LED senzor in Fusion tehnologija
    Nastavljiva občutljivost od 250dpi do 4000dpi
    8 programabilnih gumbov z nastavljivimi makroji
    Maksimalen pospešek do 16G
    Maksimalna hitrost 500ips
    Enostavna namestitev in uporaba



Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!