Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Igralna palica Thrustmaster F/A-18C HORNET...

Igralna palica Thrustmaster F/A-18C HORNET HOTAS ADD-ON GRIP

Thrustmaster
IGP267
odprema čez 1-2 dni
200,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 


Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip je replika krmilne palice bojnega letala za igre in simulacije. Kovinska struktura je oblikovana po vzoru originalne letalne palice z originalnim občutkom upravljanja za poglobljeno izkušnjo letenja. Uporabniki bodo imeli dostop do 19 akcijskih gumbov in dvostopenjskega sprožilca za nadzor nad nebom. Poleg tega je krmilna palica združljiva s podstavki za joystick Thrustmaster za napredno nastavitev.

100-odstotno izvirno v svetu DCS

Krmilna palica F/A-18C ima neposredno, izvirno integracijo v simulatorju Digital Combat Simulator, zato lahko uživate v ergonomiji naslednje ravni in igralnem udobju za vrhunsko izkušnjo letenja.

Vsestranskost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS z 19 akcijskimi gumbi, vključno z izjemno realističnim dvostopenjskim sprožilcem, in raznolikim, dopolnilnim naborom funkcij vam omogoča, da z lahkoto nadzorujete nebo in izvajate hitre napade na zemljo v vseh igrah simulacije letenja. Idealen je tudi za igralce, ki se želijo preizkusiti v vesoljskih igrah ali igrah v slogu starodobnega letenja.

Združljivost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip je združljivo s podstavki za joystick Thrustmaster.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!