Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Igralna palica THRUSTMASTER ESWAP X D4XB D-PAD...

Igralna palica THRUSTMASTER ESWAP X D4XB D-PAD MODULE WW

Thrustmaster
IGP205
odprema čez 1-2 dni
22,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ZAČNITE POVSEM NA NOVO!

Zahvaljujoč tehnologiji Hot-Swap, vgrajeni v modularni ESWAP X PRO CONTROLLER, lahko takoj zamenjate rabljeni modul D4XB D-pad, ko je njegov življenjski cikel dolg več tisoč ur igranja končan.

Ta modul je na voljo za prodajo posamično in vam omogoča, da začnete znova na novo: ohranite visoko raven zmogljivosti in se povzpnete na lestvico tekmovalnega igranja.

Ne zamenjajte zmagovalne ekipe: namesto tega osvežite svoj krmilnik in ohranite njegovo moč.

OPTIMIZIRANA VZDRŽLJIVOST

Ta modul zagotavlja življenjsko dobo več kot 5 milijonov aktivacij, kar pomeni na tisoče dodatnih ur igranja.

Začnite na novo s povsem novim D-padom in ohranite visoko raven zmogljivosti še zelo dolgo.

VRHUNSKA VSESTRANSKOST

Nastavljiv položaj modulov na igralni ploščici - sredi igre ali ko ne igrate - vam omogoča, da konfiguracijo prilagodite tako, da bo kar najbolje ustrezala vašim potrebam ali potrebam vaše ekipe.

Oblika in ergonomija sta bili zasnovani tako, da se popolnoma prilegata vsem igralnim slogom: bojnim, športnim, FPS/TPS, battle royale in celo RPG.

VKLJUČENA PROGRAMSKA OPREMA THRUSTMAPPERX

Programska oprema ThrustmapperX vam daje veliko spodbudo pri iskanju igralne odličnosti. Namenska programska oprema vam omogoča, da obvladate in prilagodite vse bistvene nastavitve z ustvarjanjem različnih prednastavitev za izboljšano ergonomijo igranja in optimizirano udobje, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.

Preoblikujte krmilnike ter prilagodite občutljivost, mrtve cone (zaobljene ali kvadratne) in ravni vibracij v skladu s svojimi željami.

NEOMEJEN MODULARNI EKOSISTEM

Krmilnik ESWAP X PRO CONTROLLER ima neomejen modularni ekosistem, ki je na stičišču oblikovanja in zmogljivosti.

Na voljo so različni paketi, ki vključujejo nove funkcije - skupaj z različnimi paketi za prilagajanje barv - (naprodaj ločeno), kar zagotavlja optimalno udobje in privlačen videz, ki se ujema z vašimi najljubšimi igrami.

Preizkusite nove teksture, oblike in višine modulov: všeč vam bodo različne in dopolnjujoče se možnosti, ki so na voljo.

Ekosistem dopolnjuje ohišje ESWAP T-Case (prav tako naprodaj ločeno), ki igralcem omogoča varen prenos igralne plošče in modulov, kamor koli se odpravijo (igranje na različnih lokacijah, sodelovanje na zabavah LAN ali selitev).
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!