Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Igralni pripomoček Thrustmaster F16C Viper...

Igralni pripomoček Thrustmaster F16C Viper Hotas Add-On Grip WW Version

Thrustmaster
IGP126
odprema čez 1-2 dni
182,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Povečajte pristnost svojega simulacijskega letenja z krmilno palico F-16C Viper HOTAS podjetja Thrustmaster. Ta krmilna palica je zasnovana za uporabo z računalniki in bazami HOTAS Warthog in Cougar ter ponuja 19 gumbov za delovanje, štirismerno stikalo "HAT" z gumbom in tri osemsmerna stikala "HAT", vključno s stikalom za "point-of-view". Z napredno programsko opremo T.A.R.G.E.T. ustvarite profile po meri; izkoristite izvirno integracijo s programom DCS World ali pa uporabite Viper F-16C za večjo realističnost v drugih simulacijah letenja. To dodatno držalo, ki ga je po licenci razvilo ameriško letalstvo, ima kovinsko konstrukcijo in je replika letalske palice udarnega lovca F-16C Viper v merilu 1:1.

Številne možnosti upravljanja

  • Izkoristite skupno 19 gumbov za upravljanje, vključno z enim 8-stopenjskim stikalom za klobuk s točko pogleda, dvema 8-stopenjskima stikaloma za klobuk, 4-stopenjskim stikalom za klobuk s pritisnim gumbom, kovinskim sprožilcem, dvema pritisnima gumboma in dvema pritisnima gumboma za mezinec.

Združljiv s programsko opremo za napredno programiranje T.A.R.G.E.T.

  • S programsko opremo T.A.R.G.E.T. lahko ustvarite igralne profile za prilagojeno izkušnjo letenja. Naložite vnaprej konfigurirane igralne profile, prilagojene ročaju F-16C Viper.

Enostavna združljivost v igri

  • Dodatno držalo F-16C Viper HOTAS ima izvirno integracijo s programom DCS World in združljivost z vsemi drugimi simulacijami letenja.

Avtentični materiali

  • Ta letalna palica je izdelana iz kovine in zagotavlja pristen občutek ter je zasnovana tako, da zdrži. Poleg tega je to dodatno držalo razvito z licenco ameriških letalskih sil.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!