Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Grafična kartica Asus RX560 (90YV0HG0-M0NA00),...

Grafična kartica Asus RX560 (90YV0HG0-M0NA00), 4GB GDDR5

Asus
VGA021
odprema čez 1-2 dni
123,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS Dual Radeon RX 560 4GB GDDR5 (90YV0HG0-M0NA00) gaming grafična kartica

The Sweet Spot
ASUS Dual Radeon RX 560 je opremljen s patentiranimi ventilatorji Wing-Blade za največji pretok zraka s 105 % večjim zračnim pritiskom. Za večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo, so ventilatorji so odporni proti prahu z zaščito IP5X. Medtem ko ekskluzivna tehnologija Auto-Extreme s komponentami Super Alloy Power II omogoča vrhunsko stabilnost, GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in nadzor sistema.


Tehnologija 0dB / Tiha inteligenca
Za zmanjšanje nepotrebnega hrupa način zaustavitve, zaustavi vse ventilatorje, ko temperatura GPE pade pod 50 stopinj in je poraba energije nizka.

Auto-Extreme Technology / Natančna, avtomatizirana proizvodnja

Tehnologija Auto-Extreme je avtomatiziran proizvodni proces, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se celotno spajkanje izvede v enem prehodu. To zmanjša toplotno obremenitev komponent in se izogne uporabi moč nih čistilnih kemikalij, kar ima  manjši vpliv na okolje, nižjo porabo energije pri izdelavi in na splošno zanesljivejši izdelek.

">

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!