Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Grafična kartica Gainward RTX4080 Phantom, 16GB...

Grafična kartica Gainward RTX4080 Phantom, 16GB GDDR6X

Gainward
VGA325
odprema čez 1-2 dni
1.309,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

GAINWARD PHOENIX GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X (3697) gaming grafična kartica z DLSS 3 je odlična alternativa črni liniji Phantom. Obširna kapaciteta ARGB osvetljitve na Phoenix grafičnih karticah se prilega uporabnikom, ki imajo rajši bolj živahen način igranja.

Z uporabo povsem novih vnetilatorjev Cyclone ter rezil Diffuser, bo termalna oblika GeForce RTX 4080 Phoenix poskrbela za stabilen pretok zraka, učinkovito razporeditev toplote in nizko hrupnost tudi ob visoko-obremenjujočem igranju.

Auto Sync
Auto Sync tehnologija omogoča Gainward grafični kartici da zablesti z drugimi PC elementi, ki podpirajo ARGB. Samo priklopite en kabel in ARGB osvetlitev se bo sama sinhronizirala z drugimi elementi brez nastavitev programske opreme.

Dva krogljična ležaja
-prinaša daljšo življenjsko dobo ventilatorja
-IP5X tehnologija proti prahu
-nižja vibracija

ZERO RPM ventilator
Ventilatorji se samodejno ustavijo pri temperaturi nižji od 60°C, ter ponovno zaženejo, ko se ta dvigne nad 60°C.

ARGB osvetlitev
ARGB omogoča igralcem upravljanje vsake LED barve. Poleg tega lahko upravljate tudi efekte osvetlitve z GAINWARD Expertool Utility.

NVIDIA DLSS 3
DLSS je revolucionaren preboj v grafiki, ki temelji na umetni inteligenci, ki močno poveča zmogljivost. DLSS 3, ki ga poganjajo nova tenzorska jedra četrte generacije in optični pospeševalnik pretoka na grafičnih procesorjih serije GeForce RTX 40, uporablja AI za ustvarjanje dodatnih visokokakovostnih okvirjev.

NVIDIA Reflex
Grafični procesorji NVIDIA Reflex in GeForce RTX serije 40 zagotavljajo najnižjo zakasnitev in najboljšo odzivnost za končno konkurenčno prednost. Zgrajen za optimizacijo in merjenje sistemske zakasnitve, Reflex zagotavlja hitrejše pridobivanje ciljev, hitrejše reakcijske čase in najboljšo natančnost za tekmovalne igre.

NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si gladko igranje brez trganja slike pri visokih stopnjah osveževanja, HDR in več. To je ultimativni igralni zaslon in najboljša oprema za navdušene igralce iger.

Sledenje žarkom
Arhitektura Ada sprosti polno slavo sledenja žarkom, ki simulira, kako se svetloba obnaša v resničnem svetu. Z močjo serije RTX 40 in jedri RT tretje generacije lahko doživite neverjetno podrobne virtualne svetove kot še nikoli doslej.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!