Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžična dostopna točka TP-Link TL-WA901N,...

Brezžična dostopna točka TP-Link TL-WA901N, 450Mbps

TP-Link
ET113
odprema čez 1-2 dni
28,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK TL-WA901N brezžična dostopna točka je namenjena vzpostavitvi ali razširitvi brezžičnega N omrežja ali povezovanju naprav, kot so igralne konzole, digitalni medijski adapterji, tiskalniki ali mrežne naprave za shranjevanje v brezžično omrežje.

Dostopna točka podpira številne funkcije, zaradi katerih je vaše brezžično omrežje bolj fleksibilno kot kdaj koli prej. Zdaj lahko uživate v boljši internetni izkušnji pri nalaganju, igranju iger, pretoku video vsebin ali kateri koli drugi aplikaciji, ki jo morda želite uporabiti.

Brezžična N Hitrost
Dostopna točka sprejema IEEE 802.11n napredno tehnologijo MIMO (Multi Input Multi Output), hkrati pa prek treh antene s pametno antensko tehnologijo deluje na Tx in Rx, da premaga motnje in degradacijo signala pri večjih razdaljah ali pri fizičnih ovirah v manjših pisarnah ali večjih stanovanjih, kar ima za posledico neverjetno izboljšanje brezžične zmogljivosti, tudi v jekleno-betonski zgradbi. Predvsem pa se brez težav brezžično poveže na daljše razdalje, česar 11g izdelki ne morejo.

Več načinov delovanja - Enostavna gradnja WLAN-a
Podpira načine delovanja Client, Multi-SSID, Range Extender in AP, ki omogočajo različnim brezžičnim aplikacijam bolj dinamično in celovito izkušnjo pri uporabi dostopne točke. Večkratni način delovanja vam pomaga tudi enostavno graditi brezžično omrežje za težko dostopne lokacije ali odpraviti brezžično mrtvo cono.

TL-WA901N lahko napajamo preko mrežnega kabla za istočasno pošiljanje podatkov in električne energije, tudi če je dostopna točka bolj oddaljena. Ta funkcija pomnoži vaše možnosti, kar vam omogoča, da dostopno točko postavite v položaj, ki je najprimernejši za najboljši možni signal, na primer na steni ali na stropu vaše pisarne.

  • 450Mbps hitrost brezžičnega prenosa prinaša gladko N brezžično izkušnjo
  • Podpira več načinov delovanja: Access Point, Range Extender, Multi-SSID in Client
  • Preprosto nastavite varno povezavo WPA-PSK / WPA2-PSK s pritiskom gumba WPS
  • Do 30 metrov fleksibilna namestitve z vključenim Power over Ethernet injektorjem
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!