Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco M5...

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco M5 (3pack), AC1300

TP-Link
WFA095
odprema čez 1-2 dni
212,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Vse v enem Wi-Fi sistem TP-Link Deco M5  združuje tri naprave v eno samo. Mesh Wi-Fi, varnostna naprava (security box) in naprava za starševski nadzor (Parental Controls Device) so združeni v Deco. Tako Deco vsebuje tri funkcionalnosti v enem - neprekinjeno pokritost, antivirus in starševski nadzor. Ne samo, da imate močan Wi-Fi v vsaki sobi vašega doma, imate tudi najbolj zaščiten celostni domači Wi-Fi s ''HomeCare'' zaščito vsake naprave.

Povprečni usmerjevalniki so oblikovani tako, da pošiljajo Wi-Fi v vse smeri, ampak ne dosežejo vedno vseh sob. Ojačevalniki omrežja izboljšajo pokritost ampak ustvarijo več omrežij, med katerimi morate navigirati.
Deco M5 uporablja več enot, ki delajo skupaj, da nadomestijo vaš usmerjevalnik in ustvarijo neprekinjen Wi-Fi v vsaki sobi. Vsak Deco mesh usmerjevalnik lahko dela neodvisno in pokrije do 140m2 in tri enote lahko pokrijejo do 420m2 hitrega Wi-Fi. Za še večjo pokritost pa lahko uporabite do 10 Deco enot v enem omrežju.

Nastavljanje je postalo veliko enostavnejše. Z nekaj minutami prostega časa in Deco aplikacijo lahko postavite domače omrežje. Samo odpakirate Deco enoto, namestite ''TP-Link Deco'' aplikacijo na Android in iOS napravo in sledi navodilom na zaslonu. Deco bo poskrbel za vse ostalo, pomagal vam bo celo postaviti vsako enoto na najboljši položaj.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!