Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Cvrtnik Xiaomi Mi Smart Air, 3.5L

Cvrtnik Xiaomi Mi Smart Air, 3.5L

XIAOMI
GA840
odprema čez 1-2 dni
73,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Zdrava priprava hrane z manj olja in maščob!

Olje v hrani se temeljito cvre skozi 360 ° ogrevan krog zraka, kar zagotavlja okusno hrano z manj maščobe. Topel toplotni tok z veliko hitrostjo zagotavlja enakomerno segrevanje hrane in ustvarja hrustljavo zunanjo plast, notranjost pa ostane mehka.

Temperaturo lahko nastavite med 40 ℃ in 200 ℃. Z dvostopenjsko konfiguracijo ventilatorja lahko cvrtnik odmrzne zamrznjeno hrano, osuši sadje in fermentira zelenjavo. Motor se pri nizkih temperaturah vrti pri 1800 vrt / min, pri visokih temperaturah pa 2600 vrt / min. Ogrevalna moč 1500 W omogoča hitro zvišanje temperature, bolj uravnoteženo porazdelitev toplote znotraj cvrtnika, skrajša čas kuhanja in tako ponuja hitrejši, bolj zdrav ter priročen način življenja.

Podpira kuhanje do 24 ur po urniku. Hrano vnaprej postavite v cvrtnik in uživajte v toplem okusnem obroku, ki vas čaka, ko se vrnete z dela. Košaro lahko kadarkoli izvlečete in tako preverite stanje kuhanja hrane in za tem ni potrebno ponastavljanje - samo uživajte v novem, enostavnem in varnem načinu kuhanja. Sedem plastna sestavljena košara za cvrtje vsebuje dvoslojno prevleko iz PTFE, ki košaro naredi odporno proti obrabi in je enostavna za čiščenje. Tako košaro kot kuhalno ploščo lahko čistite ločeno v pomivalnem stroju.

Povečajte prostor za kuhanje z ekskluzivnim žarom. Optimalna prostornina 3,5 litra s kapaciteto kuhanja hrane za do 5 oseb v kombinaciji z ekskluzivnim žarom zagotavlja učinkovitejšo uporabo notranjega prostora cvrtnika. Kuhajte za več ljudi, ne da bi zavzeli dodaten prostor. Ko je kuhanje končano, je olje, filtrirano iz hrane, vidno na dnu košare, a hrana ima okus kot da je bila ocvrta z oljem. Okusno in nemastno!

Vrsta izdelka Friteza - pečica na vroči zrak
Model MAF02
Teža 3,9kg
Napetost in frekvenca 220-240V, 50-60Hz
Moć 1500W
Volumen 3.5L
Vsebina Cvrtnik, Flying plošča, Grill, navodila
Garancija 12 mesecev

Spletna stran proizvajalca: https://www.mi.com/global/product/mi-smart-air-fryer-3.5l/

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!