Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Cvrtnik Proscenic T21 5.5L 205°C 1700 W Alexa...

Cvrtnik Proscenic T21 5.5L 205°C 1700 W Alexa Voice LED WiFi

PROSCENIC
GA411
odprema čez 1-2 dni
137,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PROSCENIC T21 5,5L 205°C 1700 W Alexa Voice LED WiFi cvrtnik na vroč zrak je pametni cvrtnik.

Cvrtnik lahko nadzorujete z aplikacijo ProscenicHome iz trgovine z aplikacijami (iOS-App Store, Android- Google Play). Prilagodite si svoj cvrtnik tako, da ga lahko zaženete, ustavite ali prilagodite, ko ste v službi. *
*Aplikacija podpira samo 2.4G WIFI, 5G ni podprt.

Poleg aplikacije lahko nadzirate cvrtnik z Alexa voice kontrolo ter nadzirate in razporejate ter si osvobodite roke. Lahko boste določili čas kuhanja, meni ter lahko boste spremljali stanje kuhanja.*
*Skill name Alexa Voice je "Proscenic Air Fryer".

Proscenicchrome aplikacija ponuja na desetine prednastavljenih izvirnih in okusnih receptov in je odlična za osebo, ki ne ve kako kako pripraviti obrok. Recepti vam bodo povedali kaj morate pripraviti.

Prilagodite recepte
V aplikaciji je na desetine spletnih receptov, v kateri lahko prilagodite tudi lastne recepte ter temperaturo in čas. Vse recepte in prilagojene nastavitve, katere boste nastavili, bodo shranjeni za naslednje kuhanje.

Razpored kuhanja
Ustvarite urnik v aplikaciji in cvrtnik se bo začel kuhati kot nastavitev, čas lahko traja do 12 ur vnaprej. Imeli boste več časa, in se boste lahko posvetili drugim stvarem, ne da bi morali nenehno strmeti v stroj.

 

Večnamenske funkcije
V meniju je prednastavljenih 8 menijev (Pomfri, kozice, Pizza, piščanec, riba, Steak zrezek, pecivo, slanina), ki jih lahko po želji cvrtite, pečete, pečete na žaru ali pražite. 

Okusno in zdravo
Je najboljše darilo za ljudi, ki trpijo zaradi bolezni srca, diabetesa in debelosti. Ta cvrtnik pri kuhanju ne potrebuje olja, ima 85% manj maščobe kot tradicionalni cvrtnik, vendar bo hrana okusna enako kot pri cvrtju.

Kombinirane funkcije
Cvrtnik je zasnovan s tremi kombinacijskimi funkcijami - Menu + Schedule + Keep Warm. Lahko izberete katero koli od treh funkcij, odvisno od vaših potreb. To je edinstvena funkcija cvrtnika proscenic Air, ki ga cvrtniki drugih znamk še nimajo.

Prednosti predgrevanja
S segrevanjem živil 3-5 minut pred kuhanjem, bo hrana bolj hrustljava in bolj sveža. Ta funkcija premaga številne druge znamke, ki nimajo funkcije predgrevanja. Cvrtnik vam nudi novo tehnologijo kuhanja na vroč zrak. Toplota se prenaša z zelo visoko intenzivnostjo in se razdeli po hrani z vseh strani in lahko prodre skozi debel kup delcev hrane.

Velikost košare
Cvrtnik ponuja košaro velike prostornine 5,8 QT (5,5 L), ki vam omogoča kuhanje za celo družino od 3-7 oseb. Kvadratna košara omogoča večjo prostornino in več prostora v primerjavi z drugimi cvrtniki s 5,8QT (5,5 L). Kompaktna oblika je majhna za shranjevanje.

Košara z prevleko proti prijemanju
Košara za hrano je izdelana iz aluminija, medtem ko je druga znamka iz železa. Poleg tega je z dvojnimi plastmi teflonske prevleke košara za živila manj lepljiva s hrano, da zmanjša ostanke in olajša čišč enje košare.

Primerno za pomivalni stroj
Snemljiva in nelepljiva košara in predal sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Samo vstavite ga v pomivalni stroj in poskrbel bo za čiščenje.

LED-plošča
Občutljiva LED-plošča na dotik ponuja izbor menijev in funkcij, ki jih potrebujete za začetek kuhanja, kot želite. To je veliko bolj priročno v primerjavi z drugimi vrtljivimi ali tlačnimi stikali, ki jih je treba izbrati krožno, za izbor ene funkcije.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!