Gr. kartica HP Nvidia NVS 315 (E1U66AA), 1GB DDR3, PCI-Ex16, DMS-59

HP
VGA039
ni dobavljivo
135,90 €
Z davkom

Opis

Grafična kartica NVIDIA NVS 315 1 GB

Uživajte v hitrosti namenskega grafičnega pomnilnika DDR3 z zmogljivostjo 1 GB. S tehnologijo NVIDIA Power Management prihranite energijo, saj vam s prilagajanjem napajanja za grafiko glede na uporabo aplikacij pomaga znižati stroške za energijo.

Povečajte svojo produktivnost in z eno samo kartico uporabljajte dva zaslona VGA ali DVI z eno povezavo.

Izboljšajte integriteto podatkov aplikacije z zaščito pomnilnika ECC, ki zagotavlja ključno točnost in zanesljivost računalniškega delovanja delovne postaje z varovanjem registrskih datotek, predpomnilnikov L1/L2, pomnilnika v skupni rabi ter pomnilnika DRAM.Masa: 142g Ostalo: Vsebina škatle : Grafična kartica NVIDIA NVS 315 1 GB PCIe x16 s pritrjenim nosilcem polne velikosti; Kabel HP DMS 59 v dvojni VGA; vmesnik HP DMS-59 v dvojni DVI; Nosilec z nizkim profilom; CD z gonilniki programske opreme; Dokumentacija Garancija: Enoletna omejena garancija oziroma preostanek garancije izdelka HP, v katerem je nameščena.

Podrobnosti izdelka

Komentarji

O artiklu še ni nobenega komentarja
Artikel dodan za primerjavo

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!