Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Projektor Viewsonic M1

Projektor Viewsonic M1

Viewsonic
DP103
odprema čez 1-2 dni
368,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ViewSonic M1 prenosni projektor, nagrajen z iF nagrado, je izjemno prenosljiv LED projektor, ki nudi prijetno zabavo v skoraj vseh prostorih. Z vgrajeno baterijo, do 30.000 ur življenjske žarnice, bo ta projektor prinesel leta več predstavnostne zabave, kamor koli se boste odpravili. Kompaktna in lahka zasnova M1, ki tehta manj kot kilogram, je idealna za premikanje iz sobe v sobo ali za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Integrirano pametno stojalo omogoča preprosto 360-stopinjsko nastavitev, hkrati pa predstavlja tudi pokrov objektiva. Ko je objektiv odkrit, se projektor samodejno vklopi s polno svetlostjo za takojšnjo zabavo. Objektiv ima tudi varnostno funkcijo samodejnega izklopa, ki projektor ugasne, ko predmete zaznamo preblizu objektiva. Dvojni zvočniki harman kardon zagotavljajo svež in čist zvok za večpredstavnostno vsebino, medtem ko objektiv s kratkim dometom lahko prikaže velike slike v majhnih prostorih. Poleg tega vsestranske možnosti povezovanja vključujejo režo za kartico MicroSD, USB Type-A, USB Typ-C in vgrajen 16 GB pomnilnika - M1 je odlična možnost za skupno rabo in prikazovanje videoposnetkov in druge večpredstavnostne vsebine.

Express Yourself Anywhere You Go

M1 je popoln spremljevalec lenih nedelj, ko se želite le sprostiti. 360-stopinjsko projekciranje omogoča projeciranje slik na strop, steno, tla ali kamor koli, z lahkoto.

Projection in Every Direction

Poslovite se od popačenih slik za vedno. M1 projicira popolnoma proporcionalne slike pod vsakim kotom s funkcijo korekcije trapeza, ki samodejno popravi slike iz katerega koli kota.

Perfectly Proportioned Images Everytime

Povezava USB Type-C na zabaven način pretaka videoposnetke in se z njimi spogleduje s prijatelji, tako da omogoča projiciranje vsebine neposredno iz telefona ali tabličnega računalnika, kamor koli greste.

Dvojni Harman / kardon zvočnik ponuja živahne, uravnotežene zvoke in močan bas, ne glede na to, ali gledate filme, glasbene video posnetke ali poslušate koncert v živo.

2.png

Projecirate lahko sliko v velikosti 100'' z razdalje le 2,6 m, kot nalašč za projecijranje večjih slik v manjših prostorih.

Fit for Spaces of All Shapes and Sizes

M1 je obvezna oprema za vaš naslednji izlet na prostem. Vgrajena baterija omogoča do 6 ur zabave za vas in vaše prijatelje, tako da se vam ni treba ukvarjati s polnjenjem baterije ali priključevanjem na električno omrežje.

Cinematic Experiences On-The-Go

M1 je dovolj majhen, da se lahko prilega vaši dlani in tehta 750 g - zato ga boste preprosto dali v kovček za predstavitve na poti.

M1 ima vsestransko paleto povezljivosti, vključno z HDMI in USB Type-C za povezavo s prenosnikom, telefonom ali tabličnim računalnikom, kot tudi pogoni USB in MicroSD. 16 GB vgrajenega pomnilnika vam omogoča, da svojo najljubšo vsebino shranite neposredno na sam projektor.

Plug & Play

M1 lahko enostavno spremenite v brezžični projektor, tako da povežete brezžične adapterje, kot so GoogleCast, Amazon Fire TV Stick. Adapterji se napajajo preko USB priključka, kar vam omogoča, da si lahko ogledate slike in video posnetke iz telefona ali tablice in jih delite kamor koli.

Plug & Play

LED tehnologija ponuja do 30.000 ur uporabe - znatno nadgradnjo v primerjavi s tradicionalnimi projektorji z žarnicami iz živega srebra.

Embalaža prenosnega projektorja M1 je narejena iz biorazgradljivega papirja in jo je mogoče 99 % reciklirati.

Green Design

M1 projicira slike s pomočjo ViewSonic SuperColor tehnologije, ki ustvari široko paleto živahnih barv.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!