Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Grafična kartica Asus GTX1050Ti Cerberus OC...

Grafična kartica Asus GTX1050Ti Cerberus OC (CERBERUS-GTX1050TI-O4G), 4GB GDDR5

Asus
VGA249
odprema čez 1-2 dni
162,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Grafična kartica ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti 4GB (CERBERUS-GTX1050TI-O4G) OC je kot del Cerberus serije narejena za nonstop akcijo. ASUS Cerberus serija prihaja z odličnim dvorežnim hladilnikom z dvema ventilatorjema in potrjeno kar do 15x trpežnostjo od običajnih industrijskih standardov. GeForce 10xx serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo v manjšem proizvodnem procesu. GTX 1050 Ti tako za delovanje niti ne potrebuje dodatnega napajanja.

ASUS Cerberus serija je opremljena z dvema ventilatorjema z dvojnimi ležaji, ki omogočjo 2x daljše delovanje.Hladilnik je IP5X certificiran, kar pomeni odlično zaščito proti nalaganju prahu. 100% avtomatizirana proizvodnja in proces uporabe 3+1 fazno Super Alloy Power II komponent zagotavlja premium kvaliteto in najvišjo zanesljivost ter ponuja veliko potenciala za dodatno navijanje.

GPU Tweak II je program, ki prikazuje specifikacije in status kartice z GPU-Z. Z XSplit Gamecaster (enoletna licenca) lahko streamate ali snemate vašo igro.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!