Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Destiny 2 (playstation 4)

Destiny 2 (playstation 4)

Activision
PS4113
odprema čez 1-2 dni
4,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Najnovejša fantazijska tretjeosebna pustolovščina avtorjev Asssassin’s Creed Odysseyja nas postavi v vlogo mitološkega junaka Fenyxa, ki mora rešiti starogrška božanstva pred črno kletvijo. Na sončnem, skalnem in zelenem Zlatem otoku, kjer je mogoče svobodno potovati med sedmerimi območji, se boste udarili z mitološkimi pošastmi, zamojstrovali legendarne božanske moči in porazili Tifona, najmogočnejšega mitološkega Titana. Čakajo vas obračuni z zverinami, kot so Kiklop, Meduza in minotaver, s katerimi se boste pomerili tako na tleh kot v zraku, uporabljali pa boste hladna orožja in čarovnije!

Poleg običajne je na razpolago zlata izdaja, Gold Edition, ki poleg igre Immortals vsebuje sezonsko vstopnico za prihajajočo dodatno vsebino in digitalne dobrote: prizmatska krila, paket orožij in paket lika Hades the Shadowmaster, kjer dobite oklep gospodarja podzemlja, čelado, konja, krila in ptiča Feniksa.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!